G-7VYL7J9JJM

مقایسه انواع مانومترهای آرگون

مقایسه انواع مانومترهای آرگون در ولکانو

مقایسه انواع مانومترهای آرگون

در این مقاله از فروشگاه ولکانو درباره مقایسه انواع مانومترهای آرگون به تمامی سوالات شما پاسخ داده ایم ، همچنین برای راهنمایی بیشتر میتوانید همین حالا با پشتیبانی ولکانو تماس بگیرید و بصورت رایگان مشاوره دریافت کنید برای شناخت مانومتر چیست و انواع آن بهتر است بگوییم مانومتر وسیله ای است که با آن میتوانیم فشار گاز (هوا) داخل مخزن (کپسول) را کاهش، کنترل و تنظیم کنیم. جنس بدنه رگلاتور ها معمولا از جنس برنج، آلومینیوم و استیل و جنس فنر داخلی آن فولاد یا استیل می باشد.

همچنین برای خرید انواع مانومتر آرگون از ولکانو میتوانید از فروشگاه ما دیدن فرمایید .

مانومتر های برنجی به علت رایج بودن آن ها در بازار و مقرون به صرفه بودن آن ها نسبت به مانومتر استیل یکی از پرکاربردترین ها می باشند از این مانومتر ها زمانی میتوانیم استفاده کنیم که گاز یا مایع خورنده در مجاورت مانومتر نباشد. از مانومتر های بدنه آلومینیوم در زمانی استفاده می کنیم که نیاز داریم مانومتر وزن کمتری داشته باشد. مانومتر های استیل زمانی مورد استفاده قرار می گیرند که مایعات یا گاز خورنده در مجاورت مانومتر باشد.

اجزای مانومتر عبارت اند از: گیج فشار ورودی، دیافراگم، فنرپشت دیافراگم، شیر اصلی، دستگیره ی تنظیم فشار، گیج فشار خروجی و شیر قطع و وصل خروجی.

اساس کار مانومتر برقراری تعادل نیرویی بر روی دیافراگم می باشد. زمانی که شیر تنظیم فشار باز می شود فنر فشرده شده و دیافراگم را به سمت پایین هدایت می کند ؛ این عمل باعث می شود تا شیر اصلی باز شده و گاز با فشار بالا وارد مانومتر می شود و به سمت محفظه کم فشار هدایت می شود این کار تا زمانی انجام می شود که فشار گاز به نیروی فنر پشت دیافراگم غلبه کند.

مانومتر آرگون تک فلومتر ( توان جم)

مانومتر آرگون تک فلومتر

مانومتر تک فلومتر توان جم که جنس بدنه آن ساخته شده از برنج با روکش کروم می باشدو مقاومت بالا و تحمل فشار گاز تا ۳۱۵ بار رادارا می باشد .
کاربرداین رگلاتور مختص به جوشکاری گاز آرگون است و فلومتر آن بگونه ای طراحی شده که جهت گاز آرگون می توان از آن استفاده کرد.
فشارشکن تک فلومتر شرکت توان جم که در راستای کارهای صنعتی از جمله استفاده از گاز آرگون جهت جوشکاری مورد استفاده قرار می گیرد.

گیج 315: نمایش میزان گاز موجود درون سیلندر
فلومتر با کیفیت جهت میزان فلوی خروجی
ساخت :ایران
برند :توان جم
قابل استفاد در گاز آرگون
قابل نصب روی کپسول

زمانی که نیروی محفظه کم فشار به نیروی پشت فنر غلبه کند، دیافراگم به سمت بالا حرکت کرده و جریان ورودی گاز قطع می شود. کاهش جریان سبب افت فشار در محفظه کم فشار شده و دوباره این عمل تکرار می شود. حرکت دیافراگم یک حرکت متناوب است که با سرعت زیاد درحال انجام می باشد بنابراین میتوانیم فشار گاز خروجی را کاهش داده و با یک نرخ ثابت از آن استفاده کنیم.

از مانومترها در صنایع مختلفی مانند: جوشکاری ، تجهیزات پزشکی ، کمپرسور های هوا ، صنایع هوا و فضا ، صنایع موادغذایی ، صنایع داروسازی ، صنایع پتروشیمی ، صنایع نفتی و … استفاده می شود.

ازبرندهای موجود دربازار میتوان به زینسر آلمان، گلور سوئیس، ایلدیز ترکیه، kasweld ترکیه، مکسی (اکسی توربو) ایتالیا، هریس آمریکا ، موریس تایوان ،ACE ایتالیا و … اشاره کرد.

مواردی که در انتخاب مانومتر باید به آن دقت کنیم:

محدوده فشار عملیاتی (فشار ورودی و خروجی)
حجم گاز مورد نیاز خروجی (فلو یا دبی)
نوع مایع یا گاز، از جهت اینکه آیا این گاز یا مایع سمی است یا خیر؛ خورنده یا قابل اشتعال است؟
محدوده ی دمای مورد انتظار در عملیات
نوع ماده اولیه که در ساخت مانومتر استفاده شده و وزن مانومتر و ابعاد آن.

مانومترهای گاز آرگون و کربن دی اکسید (co2):

مانومترهای گاز آرگون و کربن دی اکسید از نظر ساختاری شبیه به مانومترهای گاز اکسیژن می باشند که تنها تفاوت این مانومترها با مانومتر گاز اکسیژن در گیج خروجی می باشد که در رگلاتور گاز اکسیژن فشار خروجی را به ما نشان می دهدو برحسب psi یا bar می باشد. در مانومترهای گاز آرگون و کربن دی اکسید گیج خروجی به ما میزان حجم خروجی را نشان می دهد و برحسب لیتر بر دقیقه می باشد. زمانی که میخواهیم جوشکاری با گاز آرگون یا کربن دی اکسید انجام دهیم نیازهست که از این مانومترها برای کپسول های گاز آرگون یا کربن دی اکسید خود استفاده کنیم.

نام دیگر مانومتر جوشکاری مانومترآرگون است. این وسیله برای فشار سنج استفاده میشود.

از کاربرد های این دستگاه میتوان به:

پر کردن مخازن
مشخص کردن نشتی ها
اندازه گیری فشار ها

روش کار با مانومتر آرگون چگونه و به چه شکل است؟

اختلاف بین فشار گاز درون لوله را با یک منبع بیرونی قیاس می کند. مانومتر ها دارای انواع و مدل های متفاوتی است. ساده ترین آن ها لوله پیزومتر است و مایع را نگه می دارد. رایج ترین مانومتر ها به شکل u هستند. که لوله های آن از سمتی آزاد و از سوی دیگر به یک منبع گازی وصل است.این منبع همان شبیه سازی اتمسفر در جو زمین است. و میزان فشار مایع درون لوله به فشار درون اندازه گیری می شود.

3 نوع از انواع فشار سنج عبارت است از:

مانومتر روغنی: زمانی که در حین کار لرزش زیادی احساس می شود باید از مانومتر دقیق تری استفاده شود.
مانومتر اکسیژن: قطعه ای که در قسمت بالای کپسول وصل میشود. و میزان اکسیژن را اندازه گیری می کنن.
مانومتر دیجیتال: مقادیر فشار را به صورت دیجیتالی اندازه گیری می کند.

مانومترهای فلومتردار:

ترکیب مانومتر و فلومتر باعث می شود میزان جریان خروجی گاز را با دقت بالایی تنظیم کنیم. فلومتر ها دبی سنج های دقیقی نسبت به گیج های مانومتر هستند و با استفاده از فلومتر می توانیم از اتلاف گاز مصرفی جلوگیری کنیم. در جوشکاری آرگون و co2 نیاز هست که میزان حجم خروجی گاز برحسب لیتر بر دقیقه باشد.

یکی از گزینه های مناسب، مانومتر های فلومتردار می باشد که می توانیم با آن به راحتی حجم خروجی گاز را تنظیم کنیم و حجم مناسبی از گاز را در حوضچه جوش داشته باشیم. در صنعت پزشکی نیز در بیمارستان ها برای مصرف گاز اکسیژن باید از مانومتر های فلومتردار استفاده کنیم تا به اندازه درستی بتوانیم به بیماران گاز اکسیژن برسانیم.

در این مانومتر ها میتوانیم با استفاده از ساچمه ای که در فلومتر قرار گرفته شده جریان گاز را کنترل کنیم که آیا گاز درحال جریان می باشد یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 5 = چهل پنج

G-7VYL7J9JJM